Ημερήσιες εκδρομές Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου - Νοεμβρίου

 Αναχωρήσεις κάθε Κυριακή

 

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ -ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΟΜΟΝΟΙΑ    

ΑΡΚΙΤΣΑ - ΑΙΔΗΨΟΣ - ΩΡΕΟΙ - ΠΕΥΚΙ

Αναχώρηση Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018.

Αναχώρηση στις 7.00 π.μ. για ΑΡΚΙΤΣΑ, F/B για ΑΙΔΗΨΟ και συνεχίζουμε για ΩΡΕΟΥΣ, μικρή στάση για καφέ. Λίγο αργότερα φθάνουμε στο ΠΕΥΚΙ, παραμονή για μπάνιο και φαγητό. Νωρίς το απόγευμα επιστρέφουμε στην ΑΙΔΗΨΟ, όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ ή παγωτό μέχρι την επιβίβαση μας στο F/B για ΑΡΚΙΤΣΑ. Η διαδρομή μας προς ΑΘΗΝΑ γνωστή πλέον μέσω εθνικής οδού, άφιξη το βράδυ.

 €20,00

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ - ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ

Αναχώρηση Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018.

Αναχώρηση στις 7.30 π.μ. για ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, με ενδιάμεση στάση. 'Αφιξη, επιβίβαση στο καραβάκι για την επίσκεψη στα Λιχαδονήσια, ένα σύμπλεγμα μικρών νησιών, τα οποία αναδύθηκαν μετά από ένα μεγάλο σεισμό πριν χιλιάδες χρόνια. Τα μεγαλύτερα από τα νησάκια αυτά είναι η Στρογγυλή και η Μανολιά, λίγο μικρότερα είναι η Μικρή Στρογγυλή, το Στενό, η Βάγια και μερικά ακόμα μικρότερα που ονομάζονται Ποντικονήσια. Στην περιήγηση μας θα δούμε τα ναυάγιο, τις φώκιες, απομεινάρια αρχαίου οικισμού, το Φάρο και γύρω του σκορπισμένα ερείπια της Ιεράς Μονής του 12ου αιώνα μ.Χ. που μόνασε ο Όσιος Γρηγόριος ο Μυροβλήτης. Στη Μανολιά βρίσκεται η οργανωμένη παραλία και μπορείτε να βρείτε φαγητό και μεζεδάκια. Αναχώρηση πάλι με το καραβάκι για Καμένα Βούρλα, σχετική παραμονή και επιβίβαση στο πούλμαν για το ταξίδι της επιστροφής στην Αθήνα, με ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ. 

Περιλαμβάνονται τα εισιτήρια του πλοιαρίου για την επίσκεψη στα Λιχαδονήσια.

€28,00

ΑΝΔΡΟΣ

Αναχώρηση Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018.

 Αναχώρηση στις 6.00 π.μ. για ΡΑΦΗΝΑ. 'Αφιξη, στο ΓΑΥΡΙΟ και συνεχίζουμε για τη Χώρα. Χρόνος ελεύθερος για να γνωρίσετε περπατώντας τα όμορφα πλακόστρωτα σοκάκια της, να θαυμάσετε την αρχιτεκτονική των νεοκλασικών κτιρίων, να συναντήσετε την ΚΑΪΡΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ και τον τεχνοχώρο του Ιδρύματος ΚΥΔΩΝΙΕΩΣ, αλλά και την πλατεία ΚΑΪΡΗ με τα Μουσεία, Αρχαιολογικό και Σύγχρονης Τέχνης. Λίγο πιο κάτω θα συναντήσετε το ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ και τη μαρμαρόστρωτη πλατεία στην οποία δεσπόζει το ορείχαλκο άγαλμα του ΑΦΑΝΗ ΝΑΥΤΗ και απέναντι το ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ. Επιστρέφουμε στο κοσμοπολίτικο ΜΠΑΤΣΙ, παραμονή, γεύμα προαιρετικά. Αναχώρηση για το λιμάνι του ΓΑΥΡΙΟΥ και απόπλους για ΡΑΦΗΝΑ. 'Αφιξη και μεταφορά στην Αθήνα.

Περιλαμβάνει εισιτήρια οικονομικής θέσης Ραφήνα - 'Ανδρο - Αθήνα.  

€50,00

ΤΡΙΠΟΛΗ - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ - ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Αναχώρηση Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018.

 Αναχώρηση στις 8.00 π.μ. για Αρτεμίσιο, στάση και συνεχίζουμε για την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΛΕΒΗ, στις πλαγιές του Πάρνωνα σε υψόμετρο 920 μ. και ένα από τα πιο σημαντικά μοναστήρια της Κυνουρίας. Επίσκεψη - προσκύνημα. Λίγο αργότερα στο κοντινό χωριό ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ θα γευματίσουμε προαιρετικά. Αναχώρηση για Αθήνα με στάση στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, την Τρίπολη και τον Ισθμό της Κορίνθου.  

€15,00

ΔΑΥΛΕΙΑ - ΜΟΝΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ - ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ

Αναχώρηση Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018.

Αναχώρηση στις 8.30 π.μ., ημίωρη στάση για καφέ στην περιοχή της ΥΛΙΚΗΣ και συνεχίζουμε για τη ΜΟΝΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, επίσκεψη. Αμέσως μετά θα γευματίσουμε προαιρετικά στο όμορφο χωριό ΔΑΥΛΕΙΑ, ενώ το απόγευμα θα απολαύσουμε τον καφέ μας στην πλατεία της Αμφίκλειας. Επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση.

€15,00

ΦΕΝΕΟΣ - ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑΣ

Αναχώρηση Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018.

Αναχώρηση στις 7.30 π.μ. για ΙΣΘΜΟ στάση, ΛΙΜΝΗ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ - ΚΑΣΤΑΝΙΑ, ΚΑΡΤΕΡΙ, ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ επίσκεψη, ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑΣ, χρόνος για περιπάτους στις όχθες της γραφικής λίμνης, ΦΕΝΕΟΣ, γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις στη ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ και τον ΙΣΘΜΟ, άφιξη το βράδυ.

€16,00

 

ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ - ΙΣΑΡΙ - ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΣΤΑΣ

Αναχώρηση Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018.

 Αναχώρηση στις 7.30 π.μ., ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ στάση, ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ, ΙΣΑΡΙ, άφιξη στην ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΣΤΑΣ. Επίσκεψη της εκκλησίας του 10ου αιώνα που αναβλύζουν πολλά νερά και στην σκεπή της έχουν φυτρώσει πανύψηλα πλατάνια. Γεύμα και μέσω ΤΡΙΠΟΛΗΣ, στάση, ΙΣΘΜΟΥ, στάση, επιστρέφουμε στην ΑΘΗΝΑ το βράδυ.

€16,00

 

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ - ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ

Αναχώρηση Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018.

 Αναχώρηση στις 8.00 π.μ., ημίωρη στάση σε ΚΑΦΕ στην περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ και συνεχίζουμε μέσω ΔΙΑΚΟΦΤΟΥ για ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ, επίσκεψη και ακολούθως για ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ. Λίγο αργότερα καταλήγουμε στην ιστορική κωμόπολη των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση.

€16,00

ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΡΥΠΗΤΗ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΙΣΣΑ

Αναχώρηση Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018.

 Αναχώρηση στις 7.30 π.μ., ημίωρη στάση στον Ισθμό της Κορίνθου και συνεχίζουμε για Αίγιο, επίσκεψη - προσκύνημα, στην εκκλησία της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΡΥΠΗΤΗΣ, που είναι χτισμένη σε ένα βράχο κοντά στην πόλη και μόλις 30 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας. Επίσκεψη - προσκύνημα και συνεχίζουμε για την ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΙΣΣΑ. Το χωριό βρίσκεται σε μία καταπράσινη τοποθεσία, με άφθονα και κρύα νερά, αλλά και το ομώνυμο εκκλησάκι της Παναγίας της Παλτανιώτισσας που έχει σχηματιστεί μέσα στο κοίλωμα (κουφάλα) ενός τεράστιου πλατάνου, ο οποίος προήλθε από τρία πλατάνια που φύτρωσαν μαζί και με την πάροδο του χρόνου ενώθηκαν και δημιουργησαν αυτό το πρωτότυπο εκκλησάκι, με την εικόνα της Παναγίας Βρεφοκρατούσας να είναι αποτυπωμένη πάνω στο πλατάνι, σε ύψος 3 μέτρων από το έδαφος στο εσωτερικό του κοιλώματος. Παραμονή, επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ.

€16,00

ΧΑΛΚΙΔΑ - ΑΡΤΑΚΗ - ΣΤΕΝΗ

Αναχώρηση Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018.

Αναχώρηση στις 8.30 π.μ., ημίωρη στάση στην ΑΡΤΑΚΗ και συνεχίζουμε για τον όμορφο οικισμό της ΑΝΩ ΣΤΕΝΗΣ. Παραμονή, περίπατοι, γεύμα προαιρετικά. Αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση στην πόλη της ΧΑΛΚΙΔΑΣ για τον απογευματινό καφέ.

€15,00

 

ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ - ΠΛΑΝΗΤΕΡΟ

Αναχώρηση Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018.

Αναχώρηση στις 8.00 π.μ. για ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ στάση, ΤΡΙΠΟΛΗ, ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ, ΚΑΣΤΡΙΑ, επίσκεψη στο ΣΠΗΛΑΙΟ των ΛΙΜΝΩΝ (έξοδα ατομικά) με τον εντυπωσιακό σταλακτικό διάκοσμο και τα επιβλητικά σταλαγμιτικά συμπλέγματα. Αμέσως μετά στο γειτονικό ΠΛΑΝΗΤΕΡΟ, με τα πολλά πλατάνια και τα τρεχούμενα νερά, θα γευματίσουμε προαιρετικά. Αναχώρηση για Αθήνα, με ενδιάμεση στάση.

€15,00

ΜΟΝΗ ΔΑΜΑΣΤΑΣ - ΠΑΥΛΙΑΝΗ

Αναχώρηση Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018.

Αναχώρηση στις 7.30 π.μ. από Αθήνα, ημίωρη στάση σε καφέ της Εθνικής οδού στην περιοχή της Θήβας και συνεχίζουμε για τις βορεινές πλαγιές του Καλλίδρομου, όπου σε υψόμετρο 740 μέτρων είναι χτισμένο το Μοναστήρι της Δαμάστας, μεταβυζαντινό κτίσμα, σε ένα μοναδικό τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, με μοναδική θέα, επίσκεψη - προσκύνημα. Λίγο αργότερα μέσω ΟΙΤΗΣ, θα φθάσουμε στην ΠΑΥΛΙΑΝΗ. Ορεινό χωριό του νομού Φθιώτιδας, χτισμένο σε υψόμετρο 1040 μέτρων στις πλαγιές της Οίτης, μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο από έλατα, αποτελεί ένα δημοφιλή και ταχύτατα αναπτυσσόμενο τουριστικό προορισμό. Παραμονή, γεύμα προαιρετικά και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ.  

€16,00

ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΨΙΑ - ΒΑΛΤΕΤΣΙΝΙΚΟ

Αναχώρηση Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018.

Αναχώρηση στις 7.30 π.μ. για ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ, ημίωρη στάση. Αμέσως μετά για ΚΑΨΙΑ όπου θα επισκεφθούμε (έξοδα εισόδου ατομικά) το ομώνυμο σπήλαιο με τους μοναδικούς χρωματισμούς του σε κόκκινο, κίτρινο και γαλάζιο που δημιουργούν ένα έργο τέχνης απαράμιλλης ομορφιάς, φτιαγμένο από την ίδια τη φύση. Λίγο αργότερα στο γραφικό ΒΑΛΤΕΤΣΙΝΙΚΟ που απλώνεται κατάφυτο στις πλαγιές του ΜΑΙΝΑΛΟΥ σε υψόμετρο 1150 μ. περιτριγυρισμένο από πλούσια δάση με έλατα και καρυδιές, θα γευματίσουμε προαιρετικά. Αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

€16,00

Επικοινωνία

  • Λεωφ. Πρωτόπαπα 47, Ηλιούπολη (έναντι Δημαρχείου)
    Αθήνα 16342, Ελλάδα
  • Τηλ. + 30 210 9938642-9934980
    Φαξ. + 30 210 9938657

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα - Τετάρτη 9.00 – 19.00
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 9.00 – 20.30
Σάββατο 9.00 – 14.30

Εγγραφή newsletter