Ημερήσιες εκδρομές Αυγούστου - Σεπτεμβρίου

 Αναχωρήσεις κάθε Κυριακή

 

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΟΜΟΝΟΙΑ    

ΜΟΝΗ ΠΕΛΑΓΙΑΣ - ΛΙΒΑΝΑΤΕΣ

Αναχώρηση Κυριακή 5 Αυγούστου 2018.

Αναχώρηση στις 08.00 π.μ. περιοχή ΥΛΙΚΗΣ στάση, ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ και μέσω πανοραμικής διαδρομής πάνω από τη λίμνη ΥΛΙΚΗ σε υψόμετρο 560 μ. επισκεπτόμαστε την ιστορική (12ος αι.) ΜΟΝΗ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΕΛΑΓΙΑΣ. Λίγο αργότερα στην παραλία ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ, θα έχουμε χρόνο για μπάνιο και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

€15,00

ΓΑΛΑΤΑΣ - ΠΟΡΟΣ

Αναχώρηση Κυριακή 12 Αυγούστου 2018.

Αναχώρηση στις 07:30 π.μ. για ΙΣΘΜΟ στάση, ΛΟΥΤΡΑ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ, ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ, άφιξη στο ΓΑΛΑΤΑ. Απέναντι μας ο ΠΟΡΟΣ χτισμένος αμφιθεατρικά από τις ακτές της Τροιζηνίας. Παραμονή, κολύμπι, γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση.

Δε συμπεριλαμβάνονται τα εισιτήρια του βενζινόπλοιου για ΠΟΡΟ.

€15,00

ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΡΥΠΗΤΗ - ΕΛΑΙΩΝΑΣ

Αναχώρηση Τρίτη 15 Αυγούστου 2018.

Αναχώρηση στις 07:30 π.μ. για ΙΣΘΜΟ στάση, άφιξη στην ΠΑΝΑΝΑΓΙΑ ΤΡΥΠΗΤΗ, σχετική παραμονή - προσκύνημα και στην συνέχεια θα μεταβούμε στην κοντινή ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΛΑΙΩΝΑ όπου θα έχουμε παραμονή για μπάνιο και φαγητό. Επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση.

€15,00

ΚΟΣΤΑ - ΣΠΕΤΣΕΣ

Αναχώρηση Κυριακή 19 Αυγούστου 2018.

Αναχώρηση στις 07:30 π.μ., ημίωρη στάση στην περιοχή του ΙΣΘΜΟΥ και συνεχίζουμε για ΚΟΣΤΑ. Παραμονή, κολύμπι, γεύμα προαιρετικά, επίσκεψη με καραβάκι στις ΣΠΕΤΣΕΣ. Αναχώρηση μετά το μεσημέρι για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση.

Υ.Γ. Δε συμπεριλαμβάνει τα εισιτήρια του βενζινόπλοιου για ΣΠΕΤΣΕΣ.

€16,00

ΜΟΝΗ ΕΛΩΝΗΣ - ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΛΑΚΑΣ

Αναχώρηση Κυριακή 26 Αυγούστου 2018.

Αναχώρηση στις 07:30 π.μ., ημίωρη στάση στον ΙΣΘΜΟ της ΚΟΡΙΝΘΟΥ και συνεχίζουμε για ΜΟΝΗ ΕΛΩΝΗΣ, επίσκεψη και επιστροφή μέσω ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ, στην παραλία της ΠΛΑΚΑΣ για κολύμπι και προαιρετικό γεύμα. Το απόγευμα θα έχουμε στάση για τον απογευματινό καφέ στο ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ και συνεχίζουμε για Αθήνα με ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ.

€18,00

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΤΖΙΑ

Αναχώρηση Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018.

Αναχώρηση στις 06.45 π.μ. για το λιμάνι του Λαυρίου, απόπλους για το όμορφο νησί των δυτικών Κυκλάδων, άφιξη στο λιμάνι της Τζιας. Η περιήγηση - γνωριμία με το νησί ξεκινά από τη Χώρα - Ιουλίδα. Παραμονή για περπάτημα στα γραφικά σοκάκια της Χώρας και για όσους επιθυμούν έως το ΛΕΟΝΤΑ της Ιουλίδας. Αμέσως μετά θα γνωρίσουμε τον τουριστικό οικισμό Κούνδουρο, ενώ η διαδρομή μας θα περάσει από το Γιαλισκάρι και το κοσμοπολίτικο Βουρκάρι, πριν καταλήξουμε στον ΟΤΖΙΑ για κολύμπι και φαγητό. Αργά το απόγευμα θα γίνει η επιβίβαση στο F/B για την επιστροφή στο λιμάνι του ΛΑΥΡΙΟΥ και την ΑΘΗΝΑ στη συνέχεια. 'Αφιξη στις 22.00 περίπου.

Περιλαμβάνονται τα εισιτήρια του F/B, ΛΑΥΡΙΟ - ΚΕΑ - ΛΑΥΡΙΟ.

 €40,00

ΑΡΚΙΤΣΑ - ΑΙΔΗΨΟΣ - ΩΡΕΟΙ - ΠΕΥΚΙ

Αναχώρηση Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018.

Αναχώρηση στις 7.00 π.μ. για ΑΡΚΙΤΣΑ, F/B για ΑΙΔΗΨΟ και συνεχίζουμε για ΩΡΕΟΥΣ, μικρή στάση για καφέ. Λίγο αργότερα φθάνουμε στο ΠΕΥΚΙ, παραμονή για μπάνιο και φαγητό. Νωρίς το απόγευμα επιστρέφουμε στην ΑΙΔΗΨΟ, όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ ή παγωτό μέχρι την επιβίβαση μας στο F/B για ΑΡΚΙΤΣΑ. Η διαδρομή μας προς ΑΘΗΝΑ γνωστή πλέον μέσω εθνικής οδού, άφιξη το βράδυ.

 €20,00

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ - ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ

Αναχώρηση Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018.

Αναχώρηση στις 7.30 π.μ. για ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, με ενδιάμεση στάση. 'Αφιξη, επιβίβαση στο καραβάκι για την επίσκεψη στα Λιχαδονήσια, ένα σύμπλεγμα μικρών νησιών, τα οποία αναδύθηκαν μετά από ένα μεγάλο σεισμό πριν χιλιάδες χρόνια. Τα μεγαλύτερα από τα νησάκια αυτά είναι η Στρογγυλή και η Μανολιά, λίγο μικρότερα είναι η Μικρή Στρογγυλή, το Στενό, η Βάγια και μερικά ακόμα μικρότερα που ονομάζονται Ποντικονήσια. Στην περιήγηση μας θα δούμε τα ναυάγιο, τις φώκιες, απομεινάρια αρχαίου οικισμού, το Φάρο και γύρω του σκορπισμένα ερείπια της Ιεράς Μονής του 12ου αιώνα μ.Χ. που μόνασε ο Όσιος Γρηγόριος ο Μυροβλήτης. Στη Μανολιά βρίσκεται η οργανωμένη παραλία και μπορείτε να βρείτε φαγητό και μεζεδάκια. Αναχώρηση πάλι με το καραβάκι για Καμένα Βούρλα, σχετική παραμονή και επιβίβαση στο πούλμαν για το ταξίδι της επιστροφής στην Αθήνα, με ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ. 

Περιλαμβάνονται τα εισιτήρια του πλοιαρίου για την επίσκεψη στα Λιχαδονήσια.

€28,00

Επικοινωνία

  • Λεωφ. Πρωτόπαπα 47, Ηλιούπολη (έναντι Δημαρχείου)
    Αθήνα 16342, Ελλάδα
  • Τηλ. + 30 210 9938642-9934980
    Φαξ. + 30 210 9938657

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα - Τετάρτη 9.00 – 19.00
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 9.00 – 20.30
Σάββατο 9.00 – 14.30

Εγγραφή newsletter