Ημερήσιες εκδρομές Δεκέμβριος - Ιανουάριος - Φεβρουάριος

Aναχωρήσεις κάθε Κυριακή 

 

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ -ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΟΜΟΝΟΙΑ  

ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΟΣΙΟΣ ΠΑΤΑΠΙΟΣ - ΛΙΜΝΗ ΗΡΑΙΟΥ

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018.

Αναχώρηση στις 8.00 π.μ. στάση σε ΚΑΦΕ στον Ισθμό της Κορίνθου και συνεχίζουμε για την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΠΑΤΑΠΙΟΥ, επίσκεψη, προσκύνημα. Αμέσως μετά θα φθάσουμε στον αρχαιολογικό χώρο του ΗΡΑΙΟ, ενώ λίγο αργότερα, στη ΛΙΜΝΗ ΗΡΑΙΟΥ, θα γευματίσουμε προαιρετικά. Τελευταίος σταθμός η πόλη του ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, για τον απογευματινό καφέ, πριν την άφιξη μας στην Αθήνα νωρίς το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: 15€.

ΜΟΝΗ ΔΑΜΑΣΤΑΣ - ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ - ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018.

Αναχώρηση στις 7.30π.μ., ημίωρη στάση σε καφέ στην περιοχή ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ, ΜΟΝΗ ΔΑΜΑΣΤΑΣ επίσκεψη, ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ γεύμα προαιρετικά, ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ στάση για καφέ, επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: 16€.

ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΛΟΥΚΑ - ΑΡΒΑΝΙΤΣΑ - ΚΥΡΙΑΚΙ - ΛΕΙΒΑΔΙΑ (ΠΗΓΕΣ ΚΡΥΑΣ)

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018.

Αναχώρηση στις 8.00 π.μ. ημίωρη στάση σε καφέ της Εθνικής οδού και συνεχίζουμε για επίσκεψη στην ιστορική ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΛΟΥΚΑ. Αμέσως μετά θα φθάσουμε στο καταπράσινο και γεμάτο έλατα οροπέδιο της ΑΡΒΑΝΙΤΣΑΣ, με το πολύ σπουδαίο πάρκο. Στη συνέχεια για ΚΥΡΙΑΚΙ, γεύμα προαιρετικά και από εκεί για την πρωτεύουσα του νομού ΛΕΙΒΑΔΙΑ όπου από το κέντρο της πόλης θα περπατήσουμε προς τις πηγές της ΚΡΥΑΣ, μια πανέμορφη περιοχή όπου τρεχούμενα νερά, αιωνόβιοι πλάτανοι, πέτρινα γεφύρια, νερόμυλοι και μικροί καταρράκτες συνθέτουν το τοπίο. Πορεία επιστροφής για Αθήνα, άφιξη το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: 15€.

ΧΑΛΚΙΔΑ - ΑΡΤΑΚΗ - ΣΤΕΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018.

Αναχώρηση στις 8.00 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, παραλία ΑΡΤΑΚΗΣ στάση για καφέ και συνεχίζουμε για τον καταπράσινο οικισμό της ΑΝΩ ΣΤΕΝΗΣ, με τα πανύψηλα πλατάνια και τα γάργαρα νερά, παραμονή, γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή το απόγευμα στη ΧΑΛΚΙΔΑ για τον απογευματινό καφέ και συνεχίζουμε για ΑΘΗΝΑ, άφιξη το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: 15€.


ΠΑΥΛΙΑΝΗ

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018.

Αναχώρηση στις 7.30 π.μ. από Αθήνα, ημίωρη στάση σε καφέ της Εθνικής οδού στην περιοχή του ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ και συνεχίζουμε μέσω ΟΙΤΗΣ, για να φθάσουμε στην ΠΑΥΛΙΑΝΗ. Ορεινό χωριό του νομού Φθιώτιδας, χτισμένο σε υψόμετρο 1040 μέτρων στις πλαγιές της Οίτης, μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο από έλατα, αποτελεί ένα δημοφιλή και ταχύτατα αναπτυσσόμενο τουριστικό προορισμό. Παραμονή, γεύμα προαιρετικά και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με στάση για τον απογευματινό καφέ στα ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ. 'Αφιξη το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: 16€.

ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019.

Αναχώρηση στις 7.30 π.μ., ΙΣΘΜΙΑ ημίωρη στάση, ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ παρακολούθηση μέρους της τελετής των ΘΕΟΦΑΝΙΩΝ. Ακολουθεί επίσκεψη στο ΝΑΥΠΛΙΟ, παραμονή, γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή το απόγευμα στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: 15€.

ΑΡΑΧΩΒΑ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019.

Αναχώρηση στις 7.30 π.μ., περιοχή ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ημίωρη στάση και συνεχίζουμε για το χιονοδρομικό ΚΕΛΛΑΡΙΑ στον ΠΑΡΝΑΣΣΟ, σχετική παραμονή στο χιονισμένο τοπίο και επιστροφή στην ΑΡΑΧΩΒΑ για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Αναχώρηση νωρίς το απόγευμα για Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

: Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: 15€.

ΜΟΝΗ ΛΟΥΚΟΥΣ - ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ – ΚΕΦΑΛΑΡΙ

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019.

Αναχώρηση στις 8.00 π.μ. για ΙΣΘΜΟ, στάση. Η διαδρομή μας θα συνεχισθεί για μέσω  'Αργους για τη ΜΟΝΗ ΛΟΥΚΟΥΣ, επίσκεψη, μικρή στάση στο ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ. Το μεσημέρι φθάνουμε στο γραφικό ΚΕΦΑΛΑΡΙ του ΑΡΓΟΥΣ, που φιλοξενεί και το ομώνυμο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ. Ακολουθεί προαιρετικό γεύμα. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: 15€.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019.

Αναχώρηση στις 7.00 π.μ. στάση στην περιοχή του ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ και συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας και τον ΙΕΡΟ ΝΑΟ  της ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ του ΣΩΤΗΡΟΣ. Προσκύνημα, παρακολούθηση των εορταστικών εκδηλώσεων. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: 20€.

ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ - ΓΡΑΒΙΑ - ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ

Κυριακή 3  Φεβρουαρίου  2019.

Αναχώρηση  στις 8.00 π.μ. για ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ με ενδιάμεση στάση, σχετική παραμονή - επίσκεψη και συνεχίζουμε για ΓΡΑΒΙΑ, ιστορικό χωριό, γνωστό από το «Χάνι της Γραβιάς», όπου ο Οδυσσέας Ανδρούτσος και οι λίγοι σύντροφοί του σταμάτησαν, στις 8 Μαίου 1821, την προέλαση 8.000 Τούρκων του Ομέρ Βρυώνη προς την επαναστατημένη Ελλάδα. Σήμερα στη θέση αυτή έχει ανεγερθεί μνημείο. Λίγο αργότερα στο γραφικό ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ θα γευματίσουμε προαιρετικά. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με μικρή στάση στη διαδρομή.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: 15€.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ

Κυριακή 10  Φεβρουαρίου  2019.

Αναχώρηση στις 7.30 π.μ. στάση στην περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ και συνεχίζουμε για το Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, για να χαρούμε τα χιονισμένο τοπίο. Λίγο αργότερα στην πόλη των Καλαβρύτων θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: 16€.

ΤΡΙΠΟΛΗ - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ - ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Κυριακή 17  Φεβρουαρίου  2019.

Αναχώρηση στις 8.00 π.μ. για Αρτεμίσιο, στάση και συνεχίζουμε για την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΛΕΒΗ, στις πλαγιές του Πάρνωνα σε υψόμετρο 920 μ. και ένα από τα πιο σημαντικά μοναστήρια της Κυνουρίας. Επίσκεψη - προσκύνημα. Λίγο αργότερα στο κοντινό χωριό ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ θα γευματίσουμε προαιρετικά. Αναχώρηση για Αθήνα με στάση στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας την Τρίπολη και τον Ισθμό της Κορίνθου.

Κυριακή 17  Φεβρουαρίου  2019.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: 16€.

ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ - ΒΥΤΙΝΑ

Κυριακή 24  Φεβρουαρίου  2019.

Αναχώρηση στις 8.00 π.μ. για Αρτεμίσιο, στάση και συνεχίζουμε ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ, επίσκεψη στο υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, που είναι ένα θεματικό Μουσείο που προβάλλει τη σημασία της υδροκίνησης στην παραδοσιακή κοινωνία, παρουσιάζοντας τις βασικές προβιομηχανικές τεχνικές που χρησιμοποιούν το νερό ως κύρια πηγή ενέργειας για την παραγωγή διαφόρων προϊόντων. Σχετική παραμονή στον παραδοσιακό οικισμό και συνεχίζουμε για την ορεινή ΒΥΤΙΝΑ, όπου θα έχουμε παραμονή και γεύμα προαιρετικά. Αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση στον ΙΣΘΜΟ, άφιξη νωρίς το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: 16€.

Επικοινωνία

  • Λεωφ. Πρωτόπαπα 47, Ηλιούπολη (έναντι Δημαρχείου)
    Αθήνα 16342, Ελλάδα
  • Τηλ. + 30 210 9938642-9934980
    Φαξ. + 30 210 9938657

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα - Τετάρτη 9.00 – 19.00
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 9.00 – 20.30
Σάββατο 9.00 – 14.30

Εγγραφή newsletter