Ημερήσιες εκδρομές Φεβρουάριος - Μάρτιος

 Αναχωρήσεις  Σάββατο 

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

Αναχωρήσεις από Ηλιούπολη


ΜΟΝΗ ΜΑΚΡΥΜΑΛΗΣ – ΣΤΕΝΗ ΔΙΡΦΥΣ

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 17/3/19: Αναχώρηση 08:00 από την Hλιούπολη , στάση στην ΑΡΤΑΚΗ και συνεχίζουμε για τη Μονή Μακρυμάλλης στα ΨΑΧΝΑ , ένα μοναστήρι 12ου αιώνα με αξιόλογες σωζόμενες τοιχογραφίες. Επόμενος σταθμός μας η ΣΤΕΝΗ, ένα γραφικό χωριό χτισμένο στους πρόποδες της ΔΙΡΦΥΣ. Χρόνος για βόλτα στην ανθισμένη φύση ,γεύμα. Το απόγευμα στάση στη ΧΑΛΚΙΔΑ και επιστροφή στην Αθήνα

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 15€/ΑΤΟΜΟ

 

 

ΑΓ.ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ – ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 31/3/19: Αναχώρηση 08:00 από την Hλιούπολη , στάση στο ΑΡΤΕΜΙΣΣΙΟ και συνεχίζουμε

για την ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγ.Φωτεινής, ένα ναό επιβλητικά χτισμένο με υλικά  της Αρκαδικής γης χωρίς τσιμέντο ανάμεσα στα ερείπια αρχαίων ναών. Διαμέσου ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ φτάνουμε στην ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ. Ελεύθεροι για βόλτα και γεύμα στο χωριό.

Περίπου 16:00 αναχωρούμε για την Αθήνα.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 18€/ΑΤΟΜΟ

 

 

ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ –  ΜΟΥΣΕΙΟ ΥΔΡΟΚΙΝΗΣΗΣ

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 14/4/19: Αναχώρηση 07:30 από την Hλιούπολη, ενδιάμεση στάση στο ΑΡΤΕΜΙΣΣΙΟ και από εκεί κατευθυνόμαστε στη ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ. Θα επισκεφθούμε το Μουσείο Υδροκίνησης, ένα θεαματικό μουσείο που προβάλλει τη σημασία της υδροκίνησης στην παραδοσιακή κοινωνία για την παραγωγή διαφόρων προϊόντων χρησιμοποιώντας ως ενέργεια το νερό. Γεύμα στην περιοχή. Στην επιστροφή μας στάση στη ΒΥΤΙΝΑ και αναχώρηση για την Αθήνα.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 18€/ΑΤΟΜΟ

 

 

                                       

ΖΑΧΩΛΗ – ΜΟΝΗ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΤΙΣΣΑΣ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/5/19: Αναχώρηση 08:30 από την Ηλιούπολη ,στάση στο ΚΙΑΤΟ και από εκεί κατευθυνόμαστε για το ΔΕΡΒΕΝΙ. Θα ανεβούμε στη ΖΑΧΩΛΗ και στο δρόμο μας θα επισκεφθούμε τη Μονή Καταφυγιώτισσας  χτισμένη το 1782 στο κοίλωμα ενός βράχου. Η επίσκεψη στο μοναστήρι γίνεται με τα πόδια. Γεύμα στην ΕΥΡΩΣΤΙΝΗ. Περίπου 16:00 αναχωρούμε για την Ηλιούπολη .

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 17€/ΑΤΟΜΟ

 

 

 

ΓΥΡΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 8/6/19: Αναχώρηση από την Ηλιούπολη για τον ΠΕΙΡΑΙΑ, επιβίβαση στο F/B που θα μας μεταφέρει την ΑΙΓΙΝΑ. Αμέσως μετά αναχωρούμε για το μοναστήρι του Αγ. Νεκταρίου. Συνεχίζουμε για τον περίφημο ναό της ΑΦΑΙΑΣ και καταλήγουμε στην παραλία της Αγ. Μαρίνας. Ελεύθεροι για μπάνιο και φαγητό. Στην συνέχεια θα κατεβούμε στην πόλη της ΑΙΓΙΝΑΣ , χρόνος ελεύθερος και αναχώρηση για ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 36€/ΑΤΟΜΟ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

*Λεωφορείο που θα ακολουθήσει στο νησί για την εκδρομή

*Εισιτήρια πλοίου ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΙΓΙΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ

.

 

                                    ΝΗΣΑΚΙ ΤΡΙΖΟΝΙΑ

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/6/19:Αναχώρηση 07:00 από Ηλιούπολη, διαμέσου ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ-ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΕΡΑΤΕΙΝΗΣ φτάνουμε

στην παραλία ΓΛΥΦΑΔΑΣ. Θα επιβιβασθούμε στο πλοιάριο για το γειτονικό νησάκι ΤΡΙΖΟΝΙΑ, το μοναδικό κατοικημένο νησί του Κορινθιακού που μάγεψε και τον Ωνάση για να το αγοράσει.  Θα παραμείνουμε για

μπάνιο στα πεντακάθαρα νερά και γεύμα. Περίπου 16:00  θα αναχωρήσουμε για την Ηλιούπολη.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 24€/ΑΤΟΜΟ

 

 

                                ΜΕΤΟΧΙ - ΥΔΡΑ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/6/19: Αναχώρηση από την Ηλιούπολη 07:15, στάση στον ΙΣΘΜΟ και διαμέσου ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ-ΤΡΑΧΕΙΑΣ θα φτάσουμε στο ΜΕΤΟΧΙ Αργολίδας. Θα επιβιβασθούμε στο πλοιάριο που θα μας μεταφέρει  στην ΥΔΡΑ, ένα από τα πιο  γραφικά νησιά του Αργοσαρωνικού. Ελεύθεροι να περιηγηθούμε στα σοκάκια με τα αρχοντικά. Στις 16:00 αναχωρούμε για το ΜΕΤΟΧΙ και ακολούθως για την Ηλιούπολη.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 30€/ΑΤΟΜΟ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ και το εισιτήριο για τη μεταφορά με πλοιάριο ΜΕΤΟΧΙ-ΥΔΡΑ-ΜΕΤΟΧΙ.

 

 

 

                                                                 ΣΚΙΑΘΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 6/7/19: Αναχώρηση 05:00 από την Ηλιούπολη για το λιμάνι της ΓΛΥΦΑΣ όπου επιβιβαζόμαστε στο πλοίο το οποίο αναχωρεί στις 09:00. Στην θαλάσσια διαδρομή Θα δούμε τον Αγιόκαμπο, τους Ωραιούς, το Αργυρόνησο και το Αρτεμίσιο. Άφιξη στις Κουκουναριές της ΣΚΙΑΘΟΥ, την διάσημη αμμώδη παραλία με το πράσινο να φτάνει μέχρι τη θάλασσα. Παραμονή 2 ώρες και 30 λεπτά. Επόμενη στάση μας η πόλη της Σκιάθου. Μπορείτε να επισκεφθείτε το Μπούρτζι, το παλαιό ενετικό κάστρο, το σπίτι του Παπαδιαμάντη και να περπατήσετε στα γραφικά σοκάκια. Στις 16:45 αναχωρούμε για τη ΓΛΥΦΑ και ακολούθως για την Ηλιούπολη. Άφιξη αργά το βράδυ.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 38€/ΑΤΟΜΟ

 

 

 

                                                  ΑΓΚΙΣΤΡΙ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/7/18: Αναχώρηση 07:45 από την Ηλιούπολη για τον ΠΕΙΡΑΙΑ όπου επιβιβαζόμαστε στο πλοίο το οποίο θα  μας μεταφέρει στο όμορφο ΑΓΚΙΣΤΡΙ μετά από 1 ώρα και 30 λεπτά. Παραμονή για περίπατο-μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή με το πλοίο 17:00 για Πειραιά όπου θα μας περιμένει

το λεωφορείο για την Ηλιούπολη.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 26€/ΑΤΟΜΟ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ το εισιτήριο του πλοίου για το νησί.

 

 

                ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ

                         Με το ταχύπλοο TERA JET

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 21/9/19:Αναχώρηση 05:45 από την Ηλιούπολη για την ΡΑΦΗΝΑ. Επιβίβαση στο ταχύπλοο  και άφιξη στην ΤΗΝΟ μετά από 2 ώρες. Άμεση αναχώρηση για τη Μ.ΚΕΧΡΟΒΟΥΝΙΟΥ που έχει ιδρυθεί 11ο αιώνα. Επιστροφή στην πόλη της ΤΗΝΟΥ Μεγαλόχαρης. Χρόνος ελεύθερος. Περίπου 15:30 όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της αναχωρούμε για την ΡΑΦΗΝΑ και κατόπιν για την Ηλιούπολη.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:62€/ΑΤΟΜΟ

Περιλαμβάνεται και το εισιτήριο του πλοίου

                         

 

 

 

 

 

Επικοινωνία

  • Λεωφ. Πρωτόπαπα 47, Ηλιούπολη (έναντι Δημαρχείου)
    Αθήνα 16342, Ελλάδα
  • Τηλ. + 30 210 9938642-9934980
    Φαξ. + 30 210 9938657

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα - Τετάρτη 9.00 – 18.00
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 9.00 – 20.00
Σάββατο 9.00 – 14.30

Εγγραφή newsletter