Ημερήσιες εκδρομές Σεπτέμβριος - Μάρτιος

 Αναχωρήσεις  Σάββατο 

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

Αναχωρήσεις από Ηλιούπολη

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ

Με το ταχύπλοο TERAJET

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/9/18:           Αναχώρηση 05:45 από την Ηλιούπολη για τη ΡΑΦΗΝΑ. Επίβιβαση στο ταχύπλοο TERAJET και άφιξη στην ΤΗΝΟ με το λεωφορείο μας μετά από 2 ώρες. Άμεση αναχώρηση για τη Μ.ΚΕΧΡΟΒΟΥΝΊΟΥ που έχει ιδρυθεί τον 11ο αιώνα, η θέα καταπληκτική. Επιστροφή στην πόλη της ΤΗΝΟΥ όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Μεγαλόχαρης, Χρόνος ελεύθερος. Στις 15:20 αναχωρούμε για την ΡΑΦΗΝΑ και κατόπιν για την Ηλιούπολη .

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:62€/ΑΤΟΜΟ

Περιλαμβάνεται και το εισιτήριο του ταχύπλοου.

ΣΠΗΛΑΙΑ ΛΙΜΝΩΝ – ΠΛΑΝΗΤΕΡΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 6/10/18:   Αναχώρηση 07:00 από την Ηλιούπολη. Στάση στο ΑΡΤΕΜΙΣΣΙΟ και από εκεί κατευθυνόμαστε ΒΛΑΧΕΡΝΑ-ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ και φτάνουμε στην ΚΑΣΤΡΙΑ.

Επίσκεψη στο Σπήλαιο Λιμνών-μοναδικό στο είδος του με κλιμακωτές και σε τρία επίπεδα λίμνες. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το ΠΛΑΝΗΤΕΡΟ, ένα καταπράσινο τοπίο του Χελμού με πολλά νερά. Γεύμα. Επιστροφή στην Ηλιούπολη με ενδιάμεση στάση στον ΙΣΘΜΟ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:18€/ΑΤΟΜΟ

ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΪΔ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΔΡΥΜΩΝΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/10/18: Αναχώρηση 07:00 από την Ηλιούπολη όπου περνώντας από τη νέα γέφυρα της ΧΑΛΚΙΔΑΣ φτάνουμε στην ΑΡΤΑΚΗ, στάση. Συνεχίζουμε από το όρος ΚΑΝΔΗΛΗ για την βόρεια Εύβοια, όπου θα επισκεφθούμε τους καταρράκτες του ΔΡΥΜΩΝΑ που ημιουργεί ένα πολύ όμορφο φυσικό περιβάλλον. Από εκεί συνεχίζουμε για την Ι.Μ.ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΪΔ. Γεύμα στην ΑΙΔΗΨΟ και άμεση αναχώρηση για την Ηλιούπολη με F/B που βγαίνει στην ΑΡΚΙΤΣΑ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:26€/ΑΤΟΜΟ

(Περιλαμβάνεται και το εισιτήριο F/B ΑΙΔΗΨΟΣ-ΑΡΚΙΤΣΑ)

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΣΚΟΥΡΑΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/10/18:         Αναχώρηση 08:00 από την Ηλιούπολη για το ΜΑΛΑΝΔΡΕΝΙ του ΑΡΓΟΥΣ όπου θα επισκεφθούμε το περίφημο οινοποιείο του ΣΚΟΥΡΑ. Θα γίνει ξενάγηση στα κελάρια και η σχετική γευσιγνωσία από 2 λευκά (μοσχοφίλερο και αλμύρα) και 2 κόκκινα (αγειοργίτικο και φλέβα) με κριτσίνια και τυρί. Προαιρετική αγορά. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στο ΝΑΥΠΛΙΟ. Ελεύθεροι για βόλτα με τις τόσες επιλογές όπως μουσείο κομπολογιού, παλαιά πόλη, Μπούρτζι και γεύμα. Αναχώρηση για την Ηλιούπολη 17:00.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 27€/ΑΤΟΜΟ

(Περιλαμβάνεται και το κόστος επίσκεψης στο οινοποιείο ΣΚΟΥΡΑ)

ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ- ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/11/18: Αναχώρηση 07:30 από την Ηλιούπολη . Σύντομη στάση στον ΙΣΘΜΟ. Επίσκεψη στη ΖΗΡΕΙΑ, στο μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας με στοιχεία για το περιβάλλον της περιοχής και πως πηρεάστηκε ο άνθρωπος. Συνεχίζουμε για ΦΕΝΕΟ, περιήγηση στη ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑΣ με το μοναστήρι του Αγ. Φανουρίου καθώς και το ιστορικό Μονστήρι Αγ. Γεωργίου. Γεύμα σε ταβέρνα της γύρω περιοχής. Αναχώρηση για την Ηλιούπολη περίπου στις 16:00.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:18€/ΑΤΟΜΟ

ΧΑΝΙ ΤΗΣ ΓΡΑΒΙΑΣ- ΑΓΟΡΙΑΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/11/18:Αναχώρηση στις 07:30 όπου θα επισκεφθούμε στη ΦΩΚΙΔΑ το ονομαστό ΧΑΝΙ της ΓΡΑΒΙΑΣ, ένα πλινθόκτιστο κτίσμα όπου διανυκτέρευαν οι οδοιπόροι και έγινε η γνωστή μάχη με τον Οδ. Ανδρούτσο. Στη συνέχεια θα ανεβούμε στην

ΑΓΟΡΙΑΝΗ, ένα ελατοσκέπαστο όμορφο χωριό του Παρνασσού. Γεύμα. Χρόνος ελεύθερος για περιήγηση. Επιστροφή στην Ηλιούπολη με ενδιάμεση στάση.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:18€/ΑΤΟΜΟ

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΑΘΩΝΟΣ – ΥΠΑΤΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 1/12/18: Αναχώρηση στις 07:30 από την Ηλιούπολη , ενδιάμεση στάση στα ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ και από εκεί κατευθυνόμαστε στην ΟΙΤΗ στην Ι.Μ.ΑΓΑΘΩΝΟΣ. Θα επισκεφθούμε το μοναστήρι και τον ζωολογικό κήπο. Γεύμα στην ΥΠΑΤΗ. Το απόγευμα αναχωρούμε για την Ηλιούπολη .

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:20€/ΑΤΟΜΟ

ΣΟΥΝΙΟ – ΚΑΛΥΒΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 15/12/18: Αναχώρηση 09:00 για ΣΟΥΝΙΟ.

Θα επισκεφθούμε το ναό του Ποσειδώνα και θα παραμείνουμε για καφέ και να απολαύσουμε τη θέα στο ΑΙΓΑΙΟ. Το μεσημέρι θα γευματίσουμε σε κάποια από τα περίφημα ταβερνάκια των ΚΑΛΥΒΙΩΝ. Επιστροφή το απόγευμα με στάση για καφέ στην

παραλία της ΒΑΡΚΙΖΑΣ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:10€/ΑΤΟΜΟ

ΑΓ. ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ      

ΘΕΟΛΟΓΟΣ – ΣΚΑΛΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 6/1/19:     Αναχώρηση στις 07:30 για τον ΘΕΟΛΟΓΟ Φθιώτιδος. Θα παρακολουθήσουμε την τελετή Αγιασμού των Υδάτων . Χρόνος ελεύθερος στην παραλία και στη συνέχεια θα μεταβούμε στη ΣΚΑΛΑ της ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ όπου θα έχουμε το γεύμα. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στην Ηλιούπολη .

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 18€/ΑΤΟΜΟ

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΙΝΑΛΟΥ-ΛΑΓΚΑΔΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 19/1/19: Αναχώρηση 07:30 από την Ηλιούπολη, στάση στο ΑΡΤΕΜΙΣΣΙΟ και από εκεί ανεβαίνουμε στο ΜΑΙΝΑΛΟ σε υψόμετρο 1.100μ στο χιονοδρομικό κέντρο.

Παραμονή 1ώρας και 30 λεπτά. Συνεχίζουμε το οδοιπορικό μας στην ΑΡΚΑΔΙΑ για τα παραδοσιακά πετρόχτιστα ΛΑΓΚΑΔΙΑ. Γεύμα . Θα ακολουθήσει το κόψιμο της πίττας

για το καλό της χρονιάς. Χρόνος ελεύθερος Το απόγευμα επιστροφή στην Ηλιούπολη .

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:18€/ΑΤΟΜΟ

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΕΛΜΟΥ – ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 2/2/19:        Αναχώρηση στις 07:00 από την Ηλιούπολη , στάση στον ΙΣΘΜΟ και συνεχίζουμε για το χιονοδρομικό κέντρο που βρίσκεται στον ΧΕΛΜΟ σε υψόμετρο 1.500μ. Σύγχρονο και βατό για όλες τις ηλικίες. Παραμονή 1 ώρας και 30 λεπτά για να απολαύσουμε τη φύση ή τη βόλτα με το τελεφερίκ ή τον ζεστό καφέ στο σαλέ. Γεύμα στα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ και αναχώρηση για την Ηλιούπολη .

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:20€/ΑΤΟΜΟ


ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΑΡΣΩΝ - ΤΡΙΠΟΛΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/2/19: Αναχώρηση 07:30 από την Ηλιούπολη. Ενδιάμεση στάση στο ΑΡΤΕΜΙΣΣΙΟ και από εκεί συνεχίζουμε για το ΝΕΟΧΩΡΙ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ όπου θα επισκεφθούμε τη Ι.Μ.ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΡΣΩΝ, ένα ανδρικό μοναστήρι 16ου αιώνα.

Από εκεί αναχωρούμε για την ΤΡΙΠΟΛΗ όπου θα παραμείνουμε ελεύθεροι στην μεγάλη πλακόστρωτη πλατεία. Το μεσημέρι γεύμα στο πάρκο του ΑΓ. Γεωργίου Τρίπολης. Περίπου 16:00 αναχωρούμε για την Ηλιούπολη .

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 18€/ΑΤΟΜΟ

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ – ΕΛΕΥΣΙΝΑ – ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 2/3/19: Αναχώρηση 08:30 για την Ι.Μ.ΔΑΦΝΙΟΥ η οποία χρωστά τη φήμη της στα λαμπρά ψηφιδωτά που κοσμούν τους τοίχους του καθολικού της. Στη συνέχεια επίσκεψη στην ΕΛΕΥΣΙΝΑ στον αρχαιολογικό χώρο σε ένα περιβάλλον αναλλοίωτο και μυστηριακό μέσα στους αιώνες. Μετά το τέλος της ξενάγησης ελεύθεροι για καφέ. Το μεσημέρι γεύμα στα κοντινά ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΑ. Επιστροφή στην Ηλιούπολη το απόγευμα.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 15€/ΑΤΟΜΟ

(ΔΕΝ Περιλαμβάνεται η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο)

Επικοινωνία

  • Λεωφ. Πρωτόπαπα 47, Ηλιούπολη (έναντι Δημαρχείου)
    Αθήνα 16342, Ελλάδα
  • Τηλ. + 30 210 9938642-9934980
    Φαξ. + 30 210 9938657

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα - Τετάρτη 9.00 – 19.00
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 9.00 – 20.30
Σάββατο 9.00 – 14.30

Εγγραφή newsletter