Κεφαλονιά - Ληξουριώτικο Καρναβάλι

Αναχώρηηση  16/2  , 4 ημέρες.

 

Κεφαλονιά - Ληξουριώτικο Καρναβάλι, 4 ημέρες

Early Booking έως 26/1!Αναχώρηση 16/2.

ΜΕΛΙΣΣΑΝΗ - ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ - ΔΡΟΓΚΑΡΑΤΗ - ΦΙΣΚΑΡΔΟ

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση το πρωί από το κέντρο της Αθήνας για Πάτρα, Κυλλήνη με ενδιάμεση στάση. Επιβίβαση στο πλοίο με προορισμό την Κεφαλονιά και την πρωτεύουσα του, το ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, δείπνο προαιρετικά, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το γύρο του νησιού. Πρώτος σταθμός στο σπήλαιο της Δρογκαράτης, που η ακουστική του και οι ιριδίζουσες αποχρώσεις του Σπηλαίου αφήνουν στον επισκέπτη εικόνα μοναδική. Ακολουθεί η υπόγεια λίμνη της Μελισσάνης. Αφού απολαύσουμε το όμορφο σπήλαιο θα σταματήσουμε στο γραφικότατο λιμανάκι της Αγίας Ευφημίας για προαιρετικό φαγητό και ξεκούραση. Τα παλιά σπίτια, τα φαναράκια στην παραλία και το καλό παραδοσιακό φαγητό αφήνουν πολύ όμορφες εντυπώσεις. Στο δρόμο της επιστροφής θα συναντήσουμε χωριά που το παρελθόν τους, επηρέασε σημαντικά την ιστορία του νησιού. Η διαδρομή γεμάτη αντιθέσεις με κορύφωση τη μοναδική παραλία του Μύρτου, αλλά και το όμορφο Φισκάρδο, παραθαλάσσιο κοσμοπολίτικο χωριό. Το απόγευμα καταλήγουμε στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο προαιρετικά, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για το Ενετικό κάστρο του Αγίου Γεωργίου, το μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου, πολιούχου και προστάτη του νησιού. Προσκύνημα και συνεχίζουμε για τον τοπικό συνεταιρισμό κρασιού Ρομπόλα πριν καταλήξουμε στο Ληξούρι για την παρακολούθηση των εορταστικών εκδηλώσεων του ξακουστού Καρναβαλιού της πόλης με αποκορύφωμα την παρέλαση των αρμάτων. Επιστροφή στο ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, δείπνο προαιρετικά, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε τις καταβόθρες και συνεχίζοντας θα φτάσουμε στα Κουρκουμελάτα, στάση, επίσκεψη και συνεχίζουμε για την πανέμορφη Σκάλα για να γιορτάσουμε τα Κούλουμα. Λίγο αργότερα μεταφορά στο λιμάνι του ΠΟΡΟΥ όπου με το FB θα φτάσουμε στην ΚΥΛΛΗΝΗ και θα συνεχίσουμε για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο

Παιδί σε τρίκλινο

(4-12 ετών)

Μονόκλινο
Mouikis 3* 180€* 150€ 243€
195€ 
*Η τιμή ισχύει για κρατήσεις με προκαταβολή έως 26/1/18

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορές και εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3*, στο ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ.
 • 3 πρωινά σε μπουφέ.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Κεφαλονιά.
 • Αρχηγός - συνοδός.
 • Ο νέος φόρος διαμονής του Ν. 4389/2016.
 • Φ.Π.Α.

Επικοινωνία

 • Λεωφ. Πρωτόπαπα 47, Ηλιούπολη (έναντι Δημαρχείου)
  Αθήνα 16342, Ελλάδα
 • Τηλ. + 30 210 9938642-9934980
  Φαξ. + 30 210 9938657

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα - Τετάρτη 9.00 – 19.00
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 9.00 – 20.30
Σάββατο 9.00 – 14.30

Εγγραφή newsletter