Ημερήσιες εκδρομές Μάρτιος - Ιούλιος

 Αναχωρήσεις  Σάββατο 

 ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ   ΜΑΡΤΙΟΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ

Αναχωρήσεις από Ηλιούπολη

 

ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 31/3/18:    Αναχώρηση περίπου 12:00 από την Ηλιούπολη, στάση στον ΙΣΘΜΟ και συνεχίζουμε διαμέσου του ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ για το ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, όπου θα παρακολουθήσουμε την τελετή αναπαράστασης της ανατίναξης της πυριτιδαποθήκης απo τον Καψάλη , με την πομπή να ξεκινά περίπου 20:00 από το Ναό του Αγ. Σπυρίδωνα. Την μεγαλειώδη πομπή που συνοδεύει την Ιερή Εικόνα της Εξόδου συνοδεύουν νέοι από όλη την Ελλάδα με παραδοσιακές φορεσιές και 20 φιλαρμονικές. Με το τελείωμα των εκδηλώσεων επιστρέφουμε στην Ηλιούπολη.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :    25 € / ΑΤΟΜΟ

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΣΚΟΥΡΑΣ - ΝΑΥΠΛΙΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 28/4/18: Aναχώρηση στις 08:00 από την Ηλιούπολη για το ΛΟΥΤΡΑΚΙ, παραμονή για περίπατο και καφέ. Στην συνέχεια αναχωρούμε για το ΜΑΛΑΝΔΡΕΝΙ του ΑΡΓΟΥΣ όπου θα επισκεφθούμε το οινοποιείο του ΣΚΟΥΡΑ. Θα γίνει ξενάγηση στα κελάρια, θα δοκιμάσουμε 4 είδη κρασιών και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ελαφρύ γεύμα με ελεύθερη κατανάλωση κρασιού. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο ΝΑΥΠΛΙΟ όπου θα απολαύσουμε τον απογευματινό μας καφέ. Άφιξη νωρίς το βράδυ στην Ηλιούπολη.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:     47€ / ΑΤΟΜΟ

Περιλαμβάνεται το λεωφορείο, η γευσιγνωσία και το γεύμα στο οινοποιείο.

 

ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΙΣΣΑ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΙΑΤΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 12/5/18:Αναχώρηση στις 08:00 από την Ηλιούπολη, σύντομη στάση στον ΙΣΘΜΟ και από εκεί φτάνουμε στο ΑΙΓΙΟ.  Ανεβαίνουμε στο Παναχαϊκό όρος για την ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΙΣΣΑ  όπου στο κοίλωμα ενός πλατάνου βρίσκεται το εκκλησάκι της Παναγίας. Προσκύνημα, παραμονή για γεύμα. Στις 16:00 αναχώρηση για την Ηλιούπολη με ενδιάμεση στάση στην παραλία του

ΚΙΑΤΟΥ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:     18€ / ΑΤΟΜΟ

ΠΟΡΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 26/5/18:         Αναχώρηση 07:30 από την Ηλιούπολη, στάση στον ΙΣΘΜΟ και διαμέσου ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ-ΤΡΑΧΕΙΑΣ κατεβαίνουμε στον ΓΑΛΑΤΑ  του Σαρωνικού. Θα επισκεφθούμε το μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής με τέμπλο του 16ου αιώνα που το έφεραν από την Καππαδοκία. Χρόνος ελεύθερος στο νησί. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για την Ηλιούπολη.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:     22€ / ΑΤΟΜΟ

Περιλαμβάνεται και το εισιτήριο του f/b ΓΑΛΑΤΑΣ-ΠΟΡΟΣ-ΓΑΛΑΤΑΣ

ΣΤΥΡΑ – ΚΑΡΥΣΤΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 9/6/18:    Αναχώρηση στις 08:00 για την ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑ όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για τα ΣΤΥΡΑ. Από εκεί αναχωρούμε για την ΚΑΡΥΣΤΟ. Παραμονή για μπάνιο και φαγητό. Στην επιστροφή μας στάση στα ΣΤΥΡΑ.

Αναχώρηση για την Ηλιούπολη.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:     27€  / ΑΤΟΜΟ

Περιλαμβάνεται και το f/b ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑ-ΚΑΡΥΣΤΟΣ-ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑ

ΤΖΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/6/18:           Αναχώρηση από την Ηλιούπολη για το ΛΑΥΡΙΟ, επιβιβαζόμαστε στο πλοίο της γραμμής το οποίο θα μας μεταφέρει σε μια ώρα στο νησί. Ξεκινάμε από την ΚΟΡΗΣΣΙΑ το λιμάνι που πλευρίζει το πλοίο. Θα επισκεφθούμε τη ΧΩΡΑ η οποία είναι αμφιθεατρικά χτισμένη σε πλαγιά λόφου και διατηρεί την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Συνεχίζουμε για την ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑ και ΠΟΙΣΣΕΣ, παραλιακό χωριό με πολύ ωραία αμμουδιά. Μπάνιο και φαγητό προαιρετικά. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον ΟΤΖΙΑ  και αναχώρηση για το λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο. Άφιξη στην Ηλιούπολη.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:43€/ΑΤΟΜΟ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

1)Λεωφορείο που θα μας  μεταφέρει ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΛΑΥΡΙΟ-ΤΖΙΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

2)Εισιτήρια f/b ΛΑΥΡΙΟ-ΤΖΙΑ-ΛΑΥΡΙΟ

ΚΥΘΝΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 7/7/18:             Αναχώρηση νωρίς το πρωί για το ΛΑΥΡΙΟ. Επιβίβαση στο πλοίο που θα μας μεταφέρει στην ΚΥΘΝΟ.  Με την άφιξή μας στο λιμάνι του ΜΕΡΙΧΑ αναχωρούμε για την ΔΡΥΟΠΙΔΑ με τα παραδοσιακά σπίτια, τις παλιές  εκκλησίες και τα γραφικά σοκάκια. Περιήγηση στο χωριό. Συνεχίζουμε για την Παναγία Κανάλα όπου θα προσκυνήσουμε την θαυματουργή εικόνα.

Αναχώρηση για τον Αγ. Δημήτριο όπου θα έχουμε χρόνο  για μπάνιο και φαγητό. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στον  ΜΕΡΙΧΑ για καφέ και επιβίβαση στο πλοίο για να μας μεταφέρει στο ΛΑΥΡΙΟ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:     55€/ ΑΤΟΜΟ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ και το εισιτήριο του πλοίου

ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΚΟΛΗΣ – ΑΙΓΙΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 21/7/18:  Αναχώρηση 08:00 από την Ηλιούπολη, στάση στα ΙΣΘΜΙΑ. Συνεχίζουμε για το ΑΙΓΙΟ, στάση στην Παναγία Τρυπητή. Στη συνέχεια άφιξη στην ήσυχη παραλία ΑΚΟΛΗ. Παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Περίπου 16:00 αναχώρηση για την Ηλιούπολη.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  18€ / ΑΤΟΜΟ


Επικοινωνία

  • Λεωφ. Πρωτόπαπα 47, Ηλιούπολη (έναντι Δημαρχείου)
    Αθήνα 16342, Ελλάδα
  • Τηλ. + 30 210 9938642-9934980
    Φαξ. + 30 210 9938657

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα - Τετάρτη 9.00 – 19.00
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 9.00 – 20.30
Σάββατο 9.00 – 14.30

Εγγραφή newsletter