Κεφαλλονιά

Αναχώρηση 25/5  , 4   ημέρες.

 

Κεφαλονιά, 4 ημέρες

 

Αναχώρηση 25/5.

1Η ΗΜΕΡΑ: Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στο κέντρο της Αθήνας και αναχώρηση για την πανέμορφη Κεφαλονιά. Με ενδιάμεση στάση φθάνουμε  στο λιμάνι της Πάτρας,  τακτοποίηση στο πλοίο και  απόπλους για το γραφικό λιμάνι της Σάμης. 'Αφιξη,  μεταφορά  στο Αργοστόλι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο,  χρόνος  ελεύθερος  για  περιπάτους στο γραφικό Λιθόστρωτο, τα εμπορικά καταστήματα και να χαλαρώσετε στα όμορφα ταβερνάκια.

2Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση το πρωί για το γύρο του  νησιού. Θα επισκεφθούμε το καταπληκτικό Σπήλαιο της Δρογκαράτης, την όμορφη κωμόπολη της Σάμης με το απαράμιλλης ομορφιάς λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης και το γραφικό παραλιακό χωριό της Αγίας Ευφημίας. Ακολουθεί μία γοητευτική διαδρομή προς το Βόρειο τμήμα του νησιού για να καταλήξουμε στον παραδοσιακό και κοσμοπολίτικο οικισμό του Φισκάρδου.  Η διαδρομή  της  επιστροφής  στο  ξενοδοχείο  μας  δίνει  τη  δυνατότητα  να  αντικρύσουμε την ιστορική χερσόνησο της 'Ασσου με το ενετικό κάστρο και να φωτογραφίσουμε την ξακουστή παραλία του Μύρτου με τα γαλαζοπράσινα νερά.

3Η ΗΜΕΡΑ: Επίσκεψη στο Ενετικό κάστρο του Αγίου Γεωργίου, το μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου, πολιούχου και προστάτη του νησιού, προσκύνημα στο ιερό Λείψανο. Επόμενος σταθμός μας ο τοπικός συνεταιρισμός κρασιού για να δοκιμάσουμε τα τοπικά κρασιά (Ρομπόλα). Συνεχίζουμε για τα όμορφα χωριά του Δήμου της  Λειβαθούς με στάση στο πιο γραφικό χωριό, τα Κουρκουμελάτα. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε το πιο τουριστικό χωριό της Κεφαλονιάς, την πανέμορφη Σκάλα, επιστροφή στο Αργοστόλι.

4Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρόγευμα, ελεύθερος χρόνος για περιπάτους  και  αγορές αναμνηστικών. Αναχώρηση για  το  λιμάνι  του  Πόρου,  με  τη  διαδρομή  μας  να  περνά  από το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο  στις Καταβόθρες  και  την  όμορφη Λάσση με τις πανέμορφες παραλίες του Πλατύ και Μακρύ Γιαλού. Γεύμα  προαιρετικά  και  επιβίβαση  στο  πλοίο  για  Κυλλήνη, άφιξη   και  συνεχίζουμε  για  Αθήνα  με  ενδιάμεση  στάση.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο Μονόκλινο
Mouikis Hotel 3* 210€ 255€
Mediterranee 4* 270€ 345€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν.
 • Εισιτήρια F/B από και προς Κεφαλονιά.
 • 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο της επιλογής σας.
 • Κεφαλλονίτης αρχηγός ξεναγός.
 • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου.
 • Φ.Π.Α. & Φόρος διαμονής.

Contact

 • 47, Protopappa Ave
  Athens 16342, Greece
 • Tel. + 30 210 9938642-9934980
  Fax. + 30 210 9938657

Office Hours

Monday - Wednesday 9.00 – 19.00
Tuesday - Thursday - Friday 9.00 – 20.30
Saturday 9.00 – 15.00

Subscribe to Newsletters