Βιέννη - Σάλτσμπουργκ - Βελιγράδι

Τακτικές αναχωρήσεις , 7 ημέρες 

 

Βιέννη - Σάλτσμπουργκ - Βελιγράδι, 7 ημέρες

Αναχωρήσεις 5 & 28/4, 26/5, 23/6.

ΝΙΣ - ΒΙΕΝΝΗ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΑΓΙΕΡΛΙΝΓΚ - ΜΠΑΤΕΝ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΝΙΣ:Aναχώρηση στις 6.00 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και της Λάρισας και συνεχίζουμε το ταξίδι μας για το συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και η διαδρομή μας για τη ΣΕΡΒΙΑ και την περιοχή ΝΙΣ, όπου θα έχουμε δείπνο και διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΝΙΣ - ΒΙΕΝΝΗ: Πρωινό και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Αυστρίας, την όμορφη ΒΙΕΝΝΗ. Με ενδιάμεσες στάσεις θα καταλήξουμε αργά το βράδυ για διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΒΙΕΝΝΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ): Πρωινό και η πόλη του ΣΤΡΑΟΥΣ μας προκαλεί να τη γνωρίσουμε. Ξεκινάμε με τα κτίρια της Δακτυλίου Λεωφόρου (RING) για να δούμε την κρατική ΟΠΕΡΑ, τα ΜΟΥΣΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και ΙΣΤΟΡΙΑΣ της ΤΕΧΝΗΣ, τους ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥΣ και ΛΑΪΚΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ, το ΠΑΛΑΤΙ ΧΟΦΜΠΟΥΡΓΚ, το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ καθώς και το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Ακολουθεί η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΒΑΡΤΣΕΝΜΠΕΡΓΚ με το ομώνυμο άγαλμα, ο γοτθικού ρυθμού ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ο Ελληνορθόδοξος Μητροπολιτικός Ναός και η GRIECHENCASSE, η πάροδος των Ελλήνων, για να καταλήξουμε στο σπουδαιότερο παλάτι της ΒΙΕΝΝΗΣ, το ΣΕΝΜΠΡΟΥΝ, εσωτερική επίσκεψη των σαράντα σπουδαιότερων διαμερισμάτων. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, δείπνο και διανυκτέρευση.
4Η ΗΜΕΡΑ, ΒΙΕΝΝΗ - ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Πρωινό και μια πολύ όμορφη διαδρομή μας οδηγεί στο ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ, την πρωτεύουσα του ομώνυμου ομοσπονδιακού κρατιδίου, γενέτειρα του ΜΟΤΣΑΡΤ, μια πόλη με ξεχωριστή ομορφιά και ιστορία και σημαντικά αξιοθέατα, όπως το «σπίτι - μουσείο του Μότσαρτ», το παλάτι ΜΙΡΑΜΠΕΛ, την εκκλησία του ΑΓΙΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ, κ.α. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στη "Χαρούμενη ατμόσφαιρα" της πόλης και επιστροφή το βράδυ στη ΒΙΕΝΝΗ για δείπνο και διανυκτέρευση.
5Η ΗΜΕΡΑ, ΒΙΕΝΝΗ - ΔΑΣΗ ΜΑΓΙΕΡΛΙΝΓΚ - ΜΠΑNΤΕΝ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ: Μετά το πρωινό μια πολύ όμορφη εκδρομή ξεκινά στα Βιεννέζικα δάση, το ΜΑΓΙΕΡΛΙΝΓΚ, το κυνηγετικό περίπτερο γνωστό από το τραγικό ειδύλλιο της ΜΑΡΙΑΣ ΒΕΤΣΕΡΑ με τον πρίγκιπα ΡΟΔΟΛΦΟ και την κοσμική λουτρόπολη του ΜΠΑNΤΕΝ. Παραμονή - επίσκεψη και συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, την όμορφη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και χρόνος ελεύθερος για περιπάτους γνωριμίας με την πόλη και τα αξιοθέατα, διανυκτέρευση.
6Η ΗΜΕΡΑ, ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΝΙΣ:Πρωινό και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, όπου θα έχουμε σύντομη στάση για μια μικρή γνωριμία με την πόλη. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για την πόλη του ΝΙΣ, για δείπνο και διανυκτέρευση.
7Η ΗΜΕΡΑ, ΝΙΣ - ΑΘΗΝΑ: Μετά το πρωινό, φθάνουμε στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων και μετά το σχετικό έλεγχο, συνεχίζουμε για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.
Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Αναχωρήσεις Δίκλινο Μονόκλινο
5 & 28/4, 26/5, 23/6 475€ 640€
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή, 6 διανυκτερεύσεις, σε ξενοδοχεία 4* (ΝΙΣ 3* - 4*).
 • Ημιδιατροφή εκτός της 2ΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (6 πρωινά και 5 δείπνα).
 • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Αρχηγός - συνοδός.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παιδιά έως 12 ετών δικαιούνται έκπτωση 10%, εφόσον διαμένουν σε τρίκλινο δωμάτιο με δύο ενήλικες.

 

Επικοινωνία

 • Λεωφ. Πρωτόπαπα 47, Ηλιούπολη (έναντι Δημαρχείου)
  Αθήνα 16342, Ελλάδα
 • Τηλ. + 30 210 9938642-9934980
  Φαξ. + 30 210 9938657

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα - Τετάρτη 9.00 – 19.00
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 9.00 – 20.30
Σάββατο 9.00 – 14.30

Εγγραφή newsletter