Χριστούγεννα στο χιονοδρομικό κέντρο Μποροβετς

 Aναχώρηση 22/12 , 5 ημέρες 

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ

ΣΟΦΙΑ - ΜΟΝΗ ΡΙΛΛΑΣ - (ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ) - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 22/12.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 5 ΗΜΕΡΕΣ.

1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ:

Αναχώρηση στις 6.45 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, περιοχή Λαμίας και Λάρισας, στάσεις για καφέ και γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε μέσω Κατερίνης, προσπερνάμε τη Θεσσαλονίκη για να φθάσουμε το απόγευμα στο συνοριακό σταθμό του ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο, περνάμε στη Βουλγαρία, για να καταλήξουμε νωρίς το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στo ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ. Τακτοποίηση, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ/ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΡΙΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΦΙΑ:

Πρωινό και αναχώρηση για το Μοναστήρι και ιστορικό Μουσείο της ΡΙΛΛΑ. Επίσκεψη στα ανεκτίμητα κειμήλια και το Μουσείο του ιστορικού Μοναστηριού. Συνεχίζουμε για ΣΟΦΙΑ, άφιξη και αρχίζουμε αμέσως τη γνωριμία με την πόλη, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε τη Βουλή, το Προεδρικό Μέγαρο, την Εκκλησία - σύμβολο της πόλης του Αλεξάντερ Νέφσκι, η οποία στην κορυφή της έχει χάλκινους και χρυσούς θόλους. Θα δούμε ακόμη την πανεπιστημιούπολη, το μνημείο του 'Αγνωστου Στρατιώτη που βρίσκεται στην είσοδο της εκκλησίας της Αγίας Σοφίας, το τζαμί Banya Bashi, αλλά και την εκκλησία της Αγίας Κυριακής, με το θεόρατο θόλο της. Γεύμα προαιρετικά, χρόνος ελεύθερος και επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ/ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ:

Πρωινό και έχετε να επιλέξετε την παραμονή σας στο ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ για περιπάτους και ΣΚΙ ή την πρόταση μας για προαιρετική εκδρομή (10 € ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ) στην ιστορική ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ, όπου θα έχουμε πεζή περιήγηση στην παλαιά πόλη με τα γραφικά δρομάκια και τα παλιά αρχοντικά. Η ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΛΗ, οι ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΝΤΖΟΥΜΑΓΙΑ και ΙΜΑΡΕΤ, το ΑΡΧΑΙΟ ΡΩΜΑΪΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ, το ΣΠΙΤΙ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ και η εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης είναι τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης,. Γεύμα προαιρετικά, επιστροφή το βράδυ στο ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ, δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ:

Πρωινό και ημέρα ελεύθερη στο χιονισμένο χωριό και το ομώνυμο χιονοδρομικό κέντρο, να χαρείτε τα χιονισμένα τοπία, να κάνετε ΣΚΙ, να παίξετε με το χιόνι. Δείπνο, διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΑΘΗΝΑ:

Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με μια ευχάριστη παράκαμψη για επίσκεψη στη λουτρόπολη του ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Συνεχίζουμε για το συνοριακό σταθμό του ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ και από τη γνωστή πλέον διαδρομή παρακάμπτοντας τη Θεσσαλονίκη, φθάνουμε στην περιοχή της Λάρισας για να γευματίσουμε προαιρετικά, ενώ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ θα γίνει η τελευταία μας στάση για καφέ. 'Αφιξη το βράδυ στην Αθήνα.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Δίκλινο Μονόκλινο Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο
235€ 320€ 210€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 

 • *Εκδρομές - περιηγήσεις με  σύγχρονο  πούλμαν, σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • *Διαμονή, 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο LIONBOROVETS 4*.
 • *4  πρωινά.
 • *4 δείπνα.
 • *Αρχηγός - συνοδός.
 • *Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
 • *Φ.Π.Α.
 • *Φόρος διαμονής.

 

Επικοινωνία

 • Λεωφ. Πρωτόπαπα 47, Ηλιούπολη (έναντι Δημαρχείου)
  Αθήνα 16342, Ελλάδα
 • Τηλ. + 30 210 9938642-9934980
  Φαξ. + 30 210 9938657

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα - Τετάρτη 9.00 – 19.00
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 9.00 – 20.30
Σάββατο 9.00 – 14.30

Εγγραφή newsletter